Rólam

profil kepA főzés és a gasztronómia a menny és a pokol közti egyetlen kapu. Kizárólag az élvezetekről szól, de legtöbbször a mennybe repít valamennyiünket.

Konyhaművészetnek nevezhető bármi, amit élvezettel készítünk és a végeredményt sok dicséret övezi.

Nem szükséges sem mesteri fokozat, sem szakszerű felszerelés hozzá, kizárólag egyetlen dolog: a kreativitás!

Nagyon fiatal korom óta járom és figyelem az éttermek legbenső titkait, fogásait, fortélyait, hangulatait, trükkjeit amellett , hogy zeneművészeti középiskolát és üzleti főiskolát végeztem.

Szlovákiától kezdve Magyarországon át egészen a michelin csillagos olasz éttermek között is csupán két nagy különbséget véltem észrevenni, a lelkesedést és a már említett kreativitást.

 Főztem már álomkonyhákban, éttermekben, nagyanyámnál, kollégiumban, nappaliban, egy lépcsőfokon, fűben vagy akár az ölemben. Lényeg, hogy a retikülben a rúzs és a parfüm mellett minden esetben kéznél legyen egy pár alap fűszer, némi keverőeszköz és olykor akár egy darab füstölt lazac is! 

Így teremti meg magának bárki, bárhol és bármikor a saját Főzőbirodalmát.

 

 Tehát, FAKANÁLRA FEL!

 

Pillanatok

Próbáld meg te is

Copyright © 2014 Szarka Zsófia. Minden jog fenntartva.

Weboldal és portál készítés: JUHOSYS